2ahwheq niaz-banner

Sponsors

hm_travel.jpg
perpolis.jpg
sky_office.jpg
niaz-banner.jpg
300x300-persiska.gif
mediahead.jpg
shahrzad.jpg
akins.jpg

Annonsera

Annonsera på Radio Melody

Det finns ett antal saker som gör Radio Melody till lyssnarnas val och därmed också till en ypperlig radiokanal att annonsera i. Framför allt är det våran musik, men även våra koncept och de mervärden vi ger lyssnarna i form av underhållning, tävlingar och sällskap. Vår ambition är att lyssnaren skall återkomma och stanna länge. Detta innebär i sin tur att du får ut mer av dina reklampengar hos oss. Radio Melody bör vara ditt självklara radioval!

Annonsera på Radiomelody.se

Radio och Internet är två medium som visat sig fungera mycket väl tillsammans. Som ett led i detta ökar Radio Melody sin fokusering på Internet. Nu finns möjligheter för dig som annonsör att kombinera din radioreklam med olika typer av aktiviteter och/eller bannerannonsering på Radio Melodys websida www.radiomelody.com. Givetvis erbjuder vi också möjligheter att genomföra fristående bannerkampanjer och hemsidor på www.radiomelody.com.

Annonsera via Melody Club

På Radio Melody arbetar vi nära och aktivt med våra medlemmar. En stor andel av våra medlemmar är villiga att ta emot kommersiella erbjudanden inom sina respektive angivna intresseområden. Med utgångspunkt i en kampanjsida på www.radiomelody.com bygger Melody Club upp en skräddarsydd kampanj gentemot våra medlemmar. Genom att använda Melody-kanalen såsom radio, Internet, E-post och Events strävar vi efter att skapa största möjliga genomslagskraft för just dig som annonsör.

Hur gör du?

Det enklaste sättet att få mer information om annonsering i något av Radio Melodys olika media är att kontakta oss direkt eller tryck nästa knappen och skicka din kontaktinformation.

 
Full Name(*)
Please type your full name.

Företagsnamn(*)
skriv ditt företagsnamn

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Hur ska vi kontakta dig?

När vill du bli kontaktad?(*)
Välj ett datum när vi ska kontakta dig.

Meddelande(*)
Invalid Input

  

  • Om Oss
    Vi på Radio Melody tycker att musiken är viktigast. Därför bjuder vi alltid på mer musik och mindre snack. Radio Melody är först med att spela Musik från hela världen. Radio Melody sänder i Stockholm. Därför är det en självklarhet för oss att ge våra lyssnare samhällsinformation och heta nöjestips…

Kontakt

Ankdammsgatan 171 60 Solna
Stockholm Sweden
08-7302929
Mobile: 073 730 44 94
radiomelody.se

Citat

  • De som dansar anses galen av dem som inte kan höra musiken.